Tweede editie ‘World Cleanup Day Curaçao’ zaterdag 21 september

WILLEMSTAD – Aanstaande zaterdag 21 september doet Curaçao wederom mee met de wereldwijde actie World Cleanup Day. Het doel is om op die dag wereldwijd zoveel mogelijk afval op te ruimen en aandacht te vragen voor het vervuilingsprobleem, lokaal en internationaal.

Inmiddels hebben meer dan 3.300 mensen op Curaçao zich aangemeld om onderdeel te zijn van de grootste schoonmaakactie van het eiland en zullen zij die ochtend de handen uit de mouwen steken om 109 wijken en 9 duiklocaties schoner en mooier te maken.

De grootste partners die de schoonmaakactie mogelijk maken zijn ook dit jaar het ministerie van SOAW en haar minister Dhr. Hensley Koeiman en het ministerie van Gezondheid Milieu en Natuur en haar minister Mevr. Suzanne Camelia-Römer. De organisatie is eveneens dankbaar voor de nauwe samenwerking met Selikor N.V. en haar directeur Dhr. Kook.

De organisatie maakt zich sterk tegen illegaal gedumpd en zwerfafval en roept iedereen op om bewuster om te gaan met de natuur en het eiland. Meer informatie op de website www.worldcleanupdaycuracao.org

WILLEMSTAD – Kòrsou ta bolbe partisipá na e akshon mundial World Cleanup Day djasabra awor 21 di sèptèmber. Meta di e akshon ta pa limpia mas tantu shushi i pidi atenshon pa e problema di shushedat i kontaminashon, lokal i internashonal.

Na e momentunan aki mas ku 3.300 hende a registrá komo boluntario pa forma parti di e akshon di limpiesa mas grandi di nos isla i nan lo pone man na obra pa hasi 109 bario i 9 luganan bou di awa mas limpi i bunita.

Meskos ku aña pasá, e partnernan ku mayor sostén pa e akshon di limpiesa aki ta ministerio di SOAW i su minister Dhr. Hensley Koeiman i ministerio di GMN i su minister Sra. Suzanne Camelia-Römer. Alabes, e organisashon ta hopi gradesido pa e bon kolaborashon ku Selikor N.V. i su direktor Dhr. Kook.

E organisashon ta para pa un isla limpi sin shushi ilegal i ta pidi tur hende pa ta mas konsiente di nos naturalesa. Mas informashon na www.worldcleanupdaycuracao.org